Dia boszikonyhája?

Magamnak sokszor nyers, vega, vagy félig vega kaját főzök. Próbálok a mazdaznan, a makrobiotika, az egészséges életmód és a megérzéseim szerint főzni. A családomnak külön főzök a hagyományos, megszokott magyaros ízlés szerint, mert sajnos nem sikerül őket rászoktatnom az egészséges ízekre (csak részben). Ezért leginkább ömlesztve teszem fel mindenféle főzeményemet és ízélményeimet, legfőképpen inspirációnyújtás céljából, mert szeretnék mindenkit arra ösztönözni, hogy alkosson a konyhában is és élvezettel süssön-főzzön, ahogy én is teszem :)

2008. október 29., szerda

Jön a Halloween!

Tiszta Halloween-lázban ég a családunk ifjabb ága! Jelmezes felvonulást szerveznek, és ráadásul utána partyt a játszótéren.
Persze a party az anyukák dolga, úgyhogy ezáltal én is tiszta lázban égek, hogy mit süssek???!!!
Szerencsére találtam egy cuki muffinos receptet, azt hiszem, ez lesz a befutó:
Ez is tetszik:
Még nem tudom, mi lesz a komplett menü, még keresgélek. Jó lenne valami vicces szendvicscucc, meg valami szörnyitóka is. Remélem, találok még néhány receptet, bár már elég kevés az idő.


2 megjegyzés:

Snöcy írta...

Nagyon jó ötlet ez a muffin,én boszorkány ujjat készülök csinálni.TAvaly olvastam az Nlc-n-
http://www.nlcafe.hu/forum/?fid=441&topicid=82811&step=3&page=686&bw=1

Dia vagyok. írta...

Megnéztem a linket, hááát, nem semmik ezek az ujjak! Kimondottan félelmetesek! Olyan élethűek, hogy elgondolkodtam, bele tudnék-e egyáltalán harapni:))
A középső gyerekemnek megmutattam, nem hitte el, hogy sütiből van...

Ha nem akarsz lemaradni egy új bejegyzésemről sem, küldök Neked emailben értesítőt róla!

Semmi spam, meg reklám :)

Írd be ide az email címed !

Related Posts with Thumbnails

Üzenet

Ha elviszed egy receptemet, arra kérlek, hogy tüntesd fel, hogy nálam találtad, és linkelj be - de a fotóimat ne vidd el! Köszi!
Dia