tag:blogger.com,1999:blog-4905342895631073460.post3052838101473594858..comments2023-08-28T15:50:48.391+02:00Comments on Dia gasztroblogja: Májpástétom Franciaországból - avagy A pâtéDiahttp://www.blogger.com/profile/05449546826695548972noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-4905342895631073460.post-11068194996496432742013-10-23T17:25:51.580+02:002013-10-23T17:25:51.580+02:00:) és ma lesz a napja, hogy kipróbálom vaddsiznómá...:) és ma lesz a napja, hogy kipróbálom vaddsiznómájjal is... majd meglátjuk, milyen lesz :)Diahttps://www.blogger.com/profile/05449546826695548972noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4905342895631073460.post-11163299595806730092013-08-21T22:06:14.536+02:002013-08-21T22:06:14.536+02:00Örülök,hogy megtetszett a recept.Tényleg különlege...Örülök,hogy megtetszett a recept.Tényleg különlegesen finom a májkrém és az édeskés hagyma-áfonya páros.De jó önmagában is,vagy csak párolt lilahagymával.Vagy...ha esne elég eső és hozzájutnánk vargányához azt is pirítanék fokhagymával a tetejére.Mert úgy is nagyon szeretjük.<br />Szóval az alapkrémet ezerféleképp lehet variálni,mindenkinek a szája íze szerint.<br />Remélem nektek is ízleni fog:)Tálalóhttps://www.blogger.com/profile/05607762937473573670noreply@blogger.com