Dia boszikonyhája?

Magamnak sokszor nyers, vega, vagy félig vega kaját főzök. Próbálok a mazdaznan, a makrobiotika, az egészséges életmód és a megérzéseim szerint főzni. A családomnak külön főzök a hagyományos, megszokott magyaros ízlés szerint, mert sajnos nem sikerül őket rászoktatnom az egészséges ízekre (csak részben). Ezért leginkább ömlesztve teszem fel mindenféle főzeményemet és ízélményeimet, legfőképpen inspirációnyújtás céljából, mert szeretnék mindenkit arra ösztönözni, hogy alkosson a konyhában is és élvezettel süssön-főzzön, ahogy én is teszem :)

2008. szeptember 22., hétfő

Apróságos sali

Hozzávalók:

  • kígyóubi
  • kaliforniai húsos piros paprika
  • sárgarépa és levele
  • karalábé és levele
  • hagyma és fokhagyma
  • snidling
  • szójaszósz
  • fűszerek
Az ubit, és a paprikát hosszúkás csíkokra, majd kockára vágom, a sárgarépát és a karalábét nagy lyukú reszelőn lereszelem, és ezeket egy nagy tálban összekeverem. A hagymát, a snidlinget, és a zöldleveleket apróra vágom, és a többiekhez teszem. Szójaszósszal és fokhagymával, valamint a hangulatomnak megfelelő fűszerekkel ízesítem.


 Próbáljátok ki , jó étvágyat hozzá!

Dia

Nincsenek megjegyzések:

Ha nem akarsz lemaradni egy új bejegyzésemről sem, küldök Neked emailben értesítőt róla!

Semmi spam, meg reklám :)

Írd be ide az email címed !

Related Posts with Thumbnails

Üzenet

Ha elviszed egy receptemet, arra kérlek, hogy tüntesd fel, hogy nálam találtad, és linkelj be - de a fotóimat ne vidd el! Köszi!
Dia