2008. szeptember 22., hétfő

Búzakolbászkrémes pirítóskenyér

Hozzávalók:

  • 2 szelet teljes kiőrlésű magos kenyér
  • 1-2 teáskanál kolbászkrém búzából (recept a Kencéknél)
  • retek és zöldje
  • paprika
  • uborka

A kenyér mindkét oldalát megpirítom, majd a még meleg pirítós kenyérre vékonyan rákenem a búzából készült kolbászkrémet. Annyi paprikát, retket, zöldjét, és uborkát eszek hozzá, amennyit csak bírok. Ez a vacsi a hagyományos, magyaros ízvilágot pótolja nekem. Lelkiismeretfurdalás nélkül, jól bevacsizhatok belőle, mégsem ártok vele a szervezetemnek! Próbáld ki Te is! Jó étvágyat!

Nincsenek megjegyzések:

Rendszeres olvasóim:

Related Posts with Thumbnails