7 dolog magamról

Receptgyűjtő Marica hívott játszani.

A játék szabályai:
Leírok magamról 7 dolgot, amit még nem tudnak rólam a többiek. Kiválasztok 5 embert, akikre kíváncsi vagyok, belinkelem azokat, és értesítem őket erről.

Hát nem is tudom, hogy mi érdekelne benneteket rólam. Mivel eléggé csapongóak a gondolataim, megpróbálom magam "rendszerbe" szedni, hátha így könnyebb lesz megismerni engem. Mivel a látszat ellenére eléggé érzékeny embernek tartom magam, ezért az érzékszerveim után megyek...


1. Látás
Imádom látni a tengert, a végtelen vizet, mely megnyugtat, és elringat. És imádom látni, hogy süt a Nap, sugarai a szívemet simogatják. És szeretem látni a gyermekeket, mert ők még őszinték, önfeledtek, és tudnak mosolyogni.
Sokszor éjszaka csak üldögélek az alvó gyermekeim mellett , és boldogsággal tölt el, hogy nézhetem, milyen békésen alszanak.

És sokszor olyan dolgokat is látok, amiket mások nem... Viszont van, hogy olyan dolgokat pedig nem látok meg, amiket mások igen....

2. Hallás
Mindig zene szól bennem, egy-egy dallam, de mindig-mindig muzsika. Mindenféle zenét szeretek, de legfőképp ami a szívemhez szól.

3. Szaglás
Szeretem a természet illatait: a tavaszi erdő földjének gombaszagát, a frissen levágott fűét, a fának a kérgéét.
Elvarázsol és elbűvöl a virágok illata, ihletet ad a munkámban.

4. Tapintás
Nem szeretem, ha idegen emberek megérintenek. Nagyon meg kell szeretnem valakit ahhoz, hogy meg tudjam ölelni. Csak a családomtól viselem el, ha behatolnak a privát kis világomba.
A gyerekeim érintése nélkül viszont semmi lennék.

5. Ízlelés
Szeretem a túlzásokat : túl édes, túl sós, túl fűszeres ízeket.

6. A hatodik érzék, más néven, az érzékszerveken túli észlelés :
hiszek benne, és ez a hit átöleli az életemet. Sokszor érzem előre, hogy mi fog következni, mi fog történni. Pl. mielőtt bekapcsolom a rádiót, azt a számot dúdolom, ami éppen megy benne, stb. Sokszor tudom, hogy ki hív telefonon, mielőtt beleszól. Érzem az emberek érzéseit, és próbálok szeretetet küldeni, hogy könnyebb legyen nekik.

7. Ez nem érzékszerv, de mivel abból nekem nincs több, ezért a munkámról írok.
Naponta 10-12 órát dolgozom, de a munkáim a hobbijaim is. Menyasszonyi ruhákat álmodok, tervezek és készíttetek. A ruhákat én gyöngyözöm, hímezem, csipkézem, fodrozom, amíg olyan nem lesz, amilyennek közösen megálmodtuk a menyasszonyokkal . Nem kényszerből varrok, hanem sokszor úgy érzem, hogy az Angyalok vezetik a kezemet...
Másik munkám az intenet világához kapcsolódik. Sok oldalt szerkesztek, és ez a kedvenc időtöltéseim egyike. Startlap aloldalakat is szerkesztek, már több mint 20 lapon dolgozom. Mániákus linkgyűjtő vagyok...

Ennyit tudtam felsorolni, remélem, nem untátok nagyon...
Ezt a kedves kis Tündérkét pedig Nektek küldöm!


Őket hívom a játékba:
Mithrile
Vicushka

2 megjegyzés:

Receptgyűjtő írta...

Szia Dia!
Köszönöm a hetes listát!
Nagyon szép foglalkozásod van, biztos gyönyörű darabok kerülnek ki a kezedből!
További sok sikert kívánok: Marica

mithrile írta...

Szia!

Elnézést, hogy eddig nem reagáltam a felkérésre, kicsit nehezen térek vissza a régi blogolós-fotózós kerékvágásba.

Ennek is köszönhető, hogy bár rápillantottam az oldaladra, most eszmélek, hogy ki is vagy te: nemrégiben meg is kerestelek, varrás miatt, bár még egyelőre csak egy levélváltásig jutottunk:)

Igyekszem most már valóban hamar megírni a postot erről a témáról (és a többi elmaradásról is).

Köszönöm, hogy rám gondoltál!

mithrile

Related Posts with Thumbnails