Indul a mazdaznan programom :)

Nagyon vártam már ezt a napot! Ma kezd fogyni a hold, és ez elősegíti a szervezet fogyását is, amint ezt megtudtam az egyik kedves mazdaznan fórumos társamtól. A múlt év elején már egyszer nekifutottam ennek a programnak, csodálatosan éreztem magam tőle. Most úgy határoztunk a társaimmal, hogy itt az ideje egy újabb méregtelenítésnek, és együtt vágunk bele. Nekem óriási segítséget nyújt az, hogy a fórumon együtt sírunk, együtt nevetünk, és támogatjuk egymást a nehézségekben. Mindig akad egy segítő barát, aki átlendít a mélypontokon.
Mivel a programot egy természetgyógyász állította össze, az ő útmutatója és felügyelete alatt végezzük.

"Mi a Mazdaznan? A Mazdaznan az élet minden területét átfogó tanítások rendszere, tudományos életfilozófia, vagy filozofikus élettudomány, amely az önnevelésen alapszik. Egyszerre filozófia, szociológia, természettudományi és vallási rendszer. A természeti törvények alkalmazásával hívja elő az emberben szunnyadó képességeket és tehetséget. A Mazdaznan szó jelentése a zend nyelvből ered, jelentése: Mestergondolat. Aki ezt az életmódot éli, elsajátíthatja az önismeret, az önuralom, az akaraterő, a kitartás és koncentráció tanait. Három fő eleme a helyes lélegzés, a táplálkozás és a mirigy gyakorlatok. " Idézet : Szöveg: Dubravecz Emese, Diéta és Fitnesz magazin

Az első két nap a ráhangolódásé, és az erős méregtelenítésé. A további napokon folyamatosan bővül az étrendünk zöldségekkel, nyers ételekkel, magokkal, nyers gabonákkal. Ezek az élő ételek kitakarítják a szervezetet, és új energiával töltenek fel.
A program lelki oldalát a holisztikával támogatjuk meg. A diéta és a holisztikus praktikák együtt hatásosak abban, hogy sikeres tudjon végig maradni a diéta, és ne adjuk fel idő előtt.
A holisztikus praktikákról nem fogok itt írni, mert nem lenne fair a természetgyógyásszal szemben.
A programra a tegnapi nap folyamán szaunázásal készültem rá. Ez lelkileg is helyrebillentett egy kicsit.
A mai napon csak barnarizst szabad enni, annyit amennyit csak megkívánunk. Tapasztalatom szerint azonban a nap vége felé már egyáltalán nem kívánom a barnarizst ...
Egyébként az olvastam a barnarizsről, hogy olyan mértékben és arányokban van meg benne minden tápanyag, hogy ha semmi mást nem ennénk, akkor is életben tudnánk maradni mindenféle hiánybetegségek nélkül.

Folyadék: a zsályateát választottam (mert még egy kicsit be van gyulladva a gégém), és ásványvizet.

Bővebben a programról itt lehet tájékozódni >>>

1 megjegyzés:

harmony írta...

szia. most találtam meg ezt a bejegyzésedet? megkérdezehetem hol van ez a fórum amiről írsz?

Related Posts with Thumbnails