Saslik
Hozzávalók: tetszés szerint kockákra vágva csirkehusi (amit legalább 1 órán keresztül pácoltunk egy kis fűszeres olajban) , hagyma , szalonna, paprika, stb.
Ezeket egymás után sorban felfűzzük a pálcánkra, és forgatva megsütjük a parázs fölött.
Mi salátákkal szoktuk enni, ahogy a képen is látható ( majonézes és vegyes nyers sali).
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Minden címkém együtt :
#mutimiteszel
(9)
1
(13)
Dia-féle diéta
(58)
ÉDES SÜTIK
(37)
egészséges édesség
(19)
FŐZELÉK
(3)
Gabonából
(12)
Gluténmentes
(5)
GYÜMÖLCSÖS
(16)
HIDEGTÁLRA
(6)
Holisztikus diéta
(3)
HÚSOS
(21)
INNIVALÓK
(3)
KÁSÁK
(6)
KENYÉR
(2)
Kenyér valamivel
(2)
Kulináris kalandjaim
(21)
LEVESEK
(6)
Mazdaznan
(9)
NAPSÜTÖTTE ÉTKEIM
(18)
NASIK
(63)
nyers koszt
(4)
Reggeli
(2)
SALÁTA
(16)
SÓSAK
(2)
sütés nélküli süti
(9)
SZENDVICS
(17)
Szövegelek
(8)
TARTÓSÍTÁS - BEFŐZÉS
(1)
TÉSZTÁK
(14)
Ünnepek
(14)
Vérnyomás csökkentő diéta / DASH diéta
(7)
ZÖLDSÉGES
(36)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése