Nagyon finom saláta svédasztalra, zöldségköret mellé, vagy csak úgy magában.
Hozzávalók:
"servala kolbász" , ez majdnem olyan, mint az itthoni krinolin, vagy szafaládé. A lényeg, hogy jó minőségű és friss legyen.
fehér főzőhagyma szálakra vágva
Öntet:
kevés szójaszósz,
olivaolaj (1 személyre 3 evőkanállal számolunk)
ízlés szerint ecet
őrölt feketebors
1 gerezd fokhagyma péppé nyomva
fűszersó (anyám Aromat-ot használ, ez hasonló a Vegetához, csak porszerű. Svájcban gyártják, ezért reménykedek benne, hogy nincs túl sok adalékanyag benne:)
Elkészítése nagyon egyszerű, összekeverjük a karikára vágott szafaládét a hagymával, és az öntettel, és egy kis ideig behűtjük.
7 megjegyzés:
szia!
az Aromat pont olyan vacak mint a Vegeta, tele van ízfokozóval :-(
Andi
Ismered az Aromat-ot? Mivel csak olaszul van a dobozára írva az összetétel, nem sokat értek belőle. Talán Te tudsz valami bővebbet az összetételéről?
(Egyébként az Aromat-ot csak az eredeti recept hitelessége miatt írtam, bárki szabadon eldöntheti, hogy tesz-e bele ilyesmit, vagy nem. Én egyébként semmilyen salátámba nem teszek Vegeta-szerű ételízesítőt.)
Szia Dia!
Nagyon ügyesen megcsináltad a tartalomjegyzéket, de a kép nem jó neked, mert fehér a háttere, és nem jön ki így a lényege. Itt egy másik kép, ennek átlátszó aháttere. Ha gondolod, cseréld ki.
http://webproba1.extra.hu/blogger/images/tartalom.png
Nem jól szúrtad be, be kell pipálni, hogy kép méretre zsugorítása a modul hozzáadásakor!
Azt nem értem, miért nem lett átlátszó. Feltöltök egy másikat, próbáld azt.
Na itt van. Ez már jó lesz.
HTTP://webproba1.extra.hu/blogger/images/tartalo.jpg
Ez most jpg kép, és barna a háttere.
Szerintem jó lett.
Elfelejtettem itt is megköszönni a segítségedet, de jobb későn, mint soha alapon - most pótolom ! :))
Megjegyzés küldése