Bár nem túl diétás, a tetején díszelgő isteni kacsazsírral meg pláne, de kit érdekel ?
Egy kis bűnözés néha belefér...
Igaz, milyen guszta?
Egyébként miután Brigi ilyen szépen rászoktatott, mi is módszeresen keressük azóta is - a francia boltokban általában olyan 8 és 10 euró között van kilója, úgyhogy nem túl vészes szerintem.
Viszont találtam néhány ígéretes receptet, amiket feltétlenül kipróbálok, mert nem valószínű, hogy a közeljövőben hozzájutok eredeti francia patéhoz .
Tehát :
1. Chez Sandra G. - PâTÉ DE FOIE DE POULET - ROZMARINGOS MÁJPÁSTÉTOM
2. Tálaló - Különleges és egyszerű májpástétom
3. Gasztrobarbár - Hajnali Majorannás Májpástétom
Ha esetleg Nektek is lenne még a tarsolyotokban néhány fincsi változat, kérlek ne habozzatok megosztani velem :)
Szeretet és nagy ölelés
Dia
2 megjegyzés:
Örülök,hogy megtetszett a recept.Tényleg különlegesen finom a májkrém és az édeskés hagyma-áfonya páros.De jó önmagában is,vagy csak párolt lilahagymával.Vagy...ha esne elég eső és hozzájutnánk vargányához azt is pirítanék fokhagymával a tetejére.Mert úgy is nagyon szeretjük.
Szóval az alapkrémet ezerféleképp lehet variálni,mindenkinek a szája íze szerint.
Remélem nektek is ízleni fog:)
:) és ma lesz a napja, hogy kipróbálom vaddsiznómájjal is... majd meglátjuk, milyen lesz :)
Megjegyzés küldése