A mexikói zöldségkeveréket megpárolom, és besűrítem kukoricakeményítővel, majd felengedem egy csöpp tejjel, éppen csak annyival, hogy a kívánt sűrűséget elérje a főzelék. Én szeretek hozzá tenni egy kis petrezselymet, pici fokhagymát, sót, és egy hajszálnyi természetes édesítőt.
Tudom, hogy nem nagy kunszt az elkészítése, de annál finomabb :) Persze én is jobban szeretem a friss zöldségeket, de néha kompromisszumot kell kötnöm. Ha nincs sok időm, akkor még mindig jobbnak látom a fagyasztott zöldségek használatát, minthogy főtt étel nélkül engedjem létezni a családom .
Aki szereti a friss, tavaszi ízeket , az biztosan kedvelni fogja ezt a főzelékeket:)
Szeretet és nagy ölelés
Dia
1 megjegyzés:
Szia
Ez a főzelék lett a kedvencünk 😋köszönjük🙂
Megjegyzés küldése