Én úgy szoktam csinálni a gyümölcslevest, hogy felteszem főni a gyümölcsöt vízzel, fahéjrudakkal, szegfűszegekkel, és édesítőszerrel.
Amikor rotyog, de még nem főtt szét, pudinggal besűrítem (kikeverem egy bögrében a pudingport kicsi cukorral, majd egy kevés tejjel, és ezt az egészet beleöntöm a gyümölcsbe).
Ha túl sűrű, akkor tejjel hígítom.
Végül belekarikázok egy nagy citromot. A citrommal már nem főzöm tovább, nehogy a C vitamin eltűnjön belőle.
Jól lehűtve tálalom.
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Minden címkém együtt :
#mutimiteszel
(9)
1
(13)
Dia-féle diéta
(58)
ÉDES SÜTIK
(37)
egészséges édesség
(19)
FŐZELÉK
(3)
Gabonából
(12)
Gluténmentes
(5)
GYÜMÖLCSÖS
(16)
HIDEGTÁLRA
(6)
Holisztikus diéta
(3)
HÚSOS
(21)
INNIVALÓK
(3)
KÁSÁK
(6)
KENYÉR
(2)
Kenyér valamivel
(2)
Kulináris kalandjaim
(21)
LEVESEK
(6)
Mazdaznan
(9)
NAPSÜTÖTTE ÉTKEIM
(18)
NASIK
(63)
nyers koszt
(4)
Reggeli
(2)
SALÁTA
(16)
SÓSAK
(2)
sütés nélküli süti
(9)
SZENDVICS
(17)
Szövegelek
(8)
TARTÓSÍTÁS - BEFŐZÉS
(1)
TÉSZTÁK
(14)
Ünnepek
(14)
Vérnyomás csökkentő diéta / DASH diéta
(7)
ZÖLDSÉGES
(36)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése