Dia boszikonyhája?

Magamnak sokszor nyers, vega, vagy félig vega kaját főzök. Próbálok a mazdaznan, a makrobiotika, az egészséges életmód és a megérzéseim szerint főzni. A családomnak külön főzök a hagyományos, megszokott magyaros ízlés szerint, mert sajnos nem sikerül őket rászoktatnom az egészséges ízekre (csak részben). Ezért leginkább ömlesztve teszem fel mindenféle főzeményemet és ízélményeimet, legfőképpen inspirációnyújtás céljából, mert szeretnék mindenkit arra ösztönözni, hogy alkosson a konyhában is és élvezettel süssön-főzzön, ahogy én is teszem :)

2013. május 26., vasárnap

Szalonnás gnocchi avagy olasz - magyar ízmix :)

Ezt a gnocchit - bevallom töredelmesen - készen vettem, csak bele kellett dobnom a forró vízbe, és ennyi. Nem nagy tudomány, de nagyon szeretjük . Még Olaszországból hoztuk, általában az ottani Metróban szoktuk venni - 1 kg 1 euro :)
Ha elfogy, a szokásos nudlitésztából csinálom, az íze szinte ugyanolyan .

Mivel a gyerekeim  szeretik a magyaros ízeket, ezért társítottam az olasz gnocchit a magyar tejföllel, sült szalonnával, és egy kis ropogósra sült hagymával.Mondhatom nagyon finom így ! Mi a nudlit is csak édesen ismertük eddig, tehát dióval, mákkal, vagy morzsába forgatva, de ezentúl így is jöhet :)Szeretet és nagy ölelés 

 Dia

Nincsenek megjegyzések:

Ha nem akarsz lemaradni egy új bejegyzésemről sem, küldök Neked emailben értesítőt róla!

Semmi spam, meg reklám :)

Írd be ide az email címed !

Related Posts with Thumbnails

Üzenet

Ha elviszed egy receptemet, arra kérlek, hogy tüntesd fel, hogy nálam találtad, és linkelj be - de a fotóimat ne vidd el! Köszi!
Dia